понеділок, 1 квітня 2024 р.

Бібліохаб, як сучасний бібліотечний простір.

    Великопавлівська сільська бібліотека-філія продовжує навчання на Національній освітній платформі "Дія. Цифрова освіта". Користувачі бібліотеки отримали консультацію, як оплатити комунальні послуги через Приват-24, замовити ліки через інтернет, для інших користувачів провели групове навчання на якому вони переглянули освітні серіали: "Онлайн-безпека для людей елегантного віку" . Переглядаючи освітній серіал учасники дізналися,як безпечно користуватися інтернетом та отримувати користь від сучасних технологій. А ще, переглянули серіал "Як захиститися від фейків і дезінформації" на платформі "Дія. Освіта Міністерства цифрової інформації" в межах "Всесвітньої інформаційно- просвітницької кампанії з протидії дезінформації". 

    Пройшовши навчання наші користувачі отримали практичні навички, як користуватися надійними джерелами інформації, опановували навички захисту своїх даних в соцмережах та вчилися розпізнавати дезінформацію та багато іншої  інформації. 

  По завершенню навчання користувачі пройшли тести та отримали сертифікати. Запрошуємо  всіх бажаючих навчатися разом з нами.
























Немає коментарів:

Дописати коментар