пʼятницю, 16 лютого 2024 р.

Патріотичний флешмоб: "Україно, твоя сила в єднанні!"

    16 лютого в Україні відзначається день єднання. Це зовсім молоде свято, яке має згуртувати українців і показати, що ми - єдиний народ. Два роки тому на тлі чуток про вторгнення росії в Україну Президент України Володимир Зеленський заявив про створення нового свята та підписав відповідний Указ "Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства". 

    Ця подія зібрала у стінах Великопавлівської сільської бібліотеки наших читачів, бо  в нинішніх умовах потрібно гуртуватися, бути разом, підставляти друзям надійне плече - запорука Перемоги, психологічного здоров`я і національної незламності. Діти розповідали вірші, малювали, а на завершення патріотичний флешмоб біля книжкової виставки "Україно,твоя сила в єднанні!"

   Єдність українського народу - це наша спільна сила, яка допомагає протистояти агресії ворога. Хоча два роки тому було важко повірити у те, що війна все-таки розпочнеться, але за цей час ми навчилися цінувати кожний день і маємо одну велику спільну мрію - перемога України.






























Немає коментарів:

Дописати коментар