субота, 28 травня 2022 р.

Виставка-калейдоскоп: "Мій краю - моя історія жива"

Пізнай свій край, себе, свій рід, свій народ,

свою землю – і ти побачиш свій шлях у життя…

Григорій Сковорода

 Щорічно 28 травня відзначається Всеукраїнський день краєзнавства – свято, започатковане Національною спілкою краєзнавців України у 2017 р.

      Його метою є поглиблення дослідження та популяризації історії, культури, мови, звичаїв і традицій українського народу, репрезентація практичних здобутків у цьому напрямку; залучення до вивчення та пізнання рідного краю широких верств населення; підвищення суспільної уваги до діяльності краєзнавців; поглиблення співпраці з державними органами влади, закладами культури та освіти, науковими установами, громадськими організаціями зацікавленими у розвитку краєзнавства.

       Бібліотекарі Великопавлівської сільської бібліотеки-філії вітають всіх краєзнавців з всеукраїнським днем краєзнавства! Бажаємо нових творчих здобутків та перемог! Запрошуємо  усіх читачів переглянути виставку-калейдоскоп: "Мій краю - моя історія жива", "Краса поетичного слова" Відвідувачі можуть ознайомитися з виставкою, отримати багато цікавої інформації про ріднокрай. Розглянути традиції, звичаї рідного краю, погортати сторінки історії, помандрувати літературними стежками письменників-земляків, повніше пізнати дивосвіт природи свого краю - його красу та неповторність, а також взяти краєзнавчу літературу для читання. 
















Немає коментарів:

Дописати коментар