субота, 7 травня 2022 р.

Книжкова викладка: "Довіку матінку шануйте - свій найсвятіший оберіг"

     У ці травневі дні, коли прокидається від зимового сну матінка - природа, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли теплий, лагідний весняний вітерець ледь-ледь коливає шатро чаруючої зелені кущів та дерев, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя, свято утвердження життя - свято Матері, а ще святкуємо й дуже важливе споріднене свято - День сім'ї.

     Безумовно, День Матері - це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

    Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері. Матір - всьому початок. Матір - берегиня роду, домашнього вогнища. Саме вона є тією ниточкою, яка єднає всю родину. 

     Бібліотекарі Великопавлівської сільської бібліотеки вітають усіх мам зі святом! У цей день, дорогі і рідні мами, а також ті, хто готується ними стати, прийміть наші найщиріші вітання зі святом. Бажаємо вам щастя, здоров`я, родинного тепла, любові та справжнього людського щастя. Хай ваші діти - найкращі і найгарніші у світі - приносять вам лише радість та втіху. 

Спасибі за ласку, за щире тепло 

Недоспані ночі, турботу й добро.

Здоров`я міцного вам зичимо щиро,

Любові і радості, злагоди й миру.










  

  


Немає коментарів:

Дописати коментар