середа, 25 серпня 2021 р.

Патріотичний флешмоб: " Єдина! Вільна! Неподільна!

     24 серпня на подвір'ї Великопавлівського СБК зібралися всі бажаючі на святкування Дня Незалежності України. Розпочала святковий вечір ведуча Церковна А. Ю., яка звернулася до присутніх з вітальними словами та коротенько розповіла історію свята. Потім до односельців звернувся староста Переятенець Я. О. який теж привітав односельців зі святом. Музичне вітання подарувала Іванна Тихоненко "Україна - це ми", тріо хлопчиків подарували глядачам пісню "Юні козаки", а дошкільнятка розповіли віршики про Україну. А на завершення чудовими композиціями насолоджувалися глядачі від Народного самодіяльного духового оркестру.

    У цьому році нашій молодій і прекрасній, волелюбній і незалежній державі виповнилося 30 років. Це один із найважливіших ювілеїв. Це чудовий час для розвитку сильної і неповторної країни. Позаду залишився тернистий шлях боротьби за незалежність, попереду – нелегкий і непростий процес розбудови нової демократичної держави.

      Україна славна земля з довгою історією, яку творив волелюбний народ. Багатовікова історія українського народу – це літопис життя і боротьби народу-великомученика, на долю якого випало багато випробувань, чимало лиха…

       Україна – це наша земля, рідний край, країна зі славною історією, мудрими людьми, чарівними піснями, що дивують світ, багатими народними традиціями, мальовничими картинами природи.

Любімо Україну! Пишаймося нею! Бережімо рідну землю, українську мову, національну гідність!

       Нехай Україна квітне, нехай небо буде чистим і мирним, нехай люди будуть щасливими і здоровими! Зі святом!

    Для присутніх була  оформлена  книжкова виставка «Єдина! Вільна! Неподільна!», на якій експонувалися цікаві книги з історії нашої держави та книги про історичних постатей, які відіграли значну роль на шляху здобуття незалежності України.

     Зберегти незалежність, збудувати міцну державу – наш святий обов’язок перед попередниками, які були корінням, джерелом української державності, які залишили нам у спадок любов до Батьківщини, вивірені часом і випробуваннями кращі риси народної душі, національного характеру. Ось чому, працівники бібліотеки приділяють велику увагу популяризації літератури з історії української державності.
































Немає коментарів:

Дописати коментар