середа, 25 серпня 2021 р.

Свято села:" Моє рідне село! Моя добра, мала Батьківщина!

     День села – це важлива і хвилююча подія для кожного сільського жителя. Це не просто свято, це свідчення єдності та самоорганізації. Яскравим дійством стало святкування Дня села у Великій Павлівці  у суботу 21 серпня.

   З самого ранку линули мелодії над селом. До цього свята з року в рік тут підходять креативно, тож нічого дивуватися що й цього року на урочистості й веселощі завітали жителі з усього села. В цей день село, як завжди, радо зустрічало гостей, які з’їхались з різних куточків України, щоб згадати дитинство, юність, поділитись думками, розповісти про себе. 



    Ще за довго до початку урочистостей та святкового концерту, люди збиралися біля місцевого будинку культури. А воно й не дивно, адже організатори подбали про наповнення заходу: на дітвору чекали батут та надувна гірка, катання на машинках, а поруч проходила жвава торгівля різними смаколиками.



   Розпочала свято ведуча Шпигоцька Л. П., яка привітала щирими словами односельців і далі вела святкову програму. Із теплими словами до своїх жителів звернувся староста Переятенець Ярослав Олексійович. Вітаючи односельців зі святом, подякував людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Щиро вітали присутніх та бажали всім мирного неба над головою, добра та достатку і впевненості у завтрашньому дні гості свята - заступник міського голови Альона Олексіївна Кришталь.

Вже стало доброю традицією на святі села відзначати кращих із кращих. Не оминули цю традицію і цього року. До урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором. Готувалися серйозно. Адже таке дійство у селян буває практично раз на рік. Назвали і тих хто народився цього року в селі, і хто став на весільний рушник, довгожителів, хто святкував цього дня день народження, пари, які прожили у шлюбі 50-60 років. Усі були нагороджені подарунками від Зіньківської міської ради. 


Усі привітання супроводжувалися чудовими піснями та музичними композиціями. Кожен виступ викликав у глядачів бурю веселих і позитивних емоцій та бурхливі оплески. Високий рівень виконавської майстерності в поєднанні з природнім талантом демонстрували учасники художньої самодіяльності Великопавлівського СБК, даруючи свої музичні вітання.

















Павлівчани привітно зустріли гостей із Зіньківського Територіального центру соціальних послуг, які вітали з святом душевними  та жартівливими музичними композиціями.








Всіх присутніх вразив виступ Великопавлівського народного самодіяльного духового оркестру під керівництвом Пилипенка О.О.


Також на свято був запрошений гурт Троїстих музик під керівництвом Петренка М. В. 




По закінченню концертної програми на всіх чекала смачна польова каша, шашлики. Всі бажаючі мали змогу сфотографуватися біля гарно оформлених фотозон.



А на завершення усіх чекала святкова дискотека від Володимира Горобця.
Щиро вдячні всім, жителям села за теплу атмосферу, активну участь у святкуванні, а спонсорам - за фінансову та організаційну підтримку. Це свято вже стало гарною традицією, яка збирає у дружнє коло всіх односельчан. Свято закінчувалося, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини на свято рідного села Велика Павлівка.


















































Немає коментарів:

Дописати коментар