четвер, 19 серпня 2021 р.

Виставка-інсталяція: "Єдина! Вільна! Неподільна!"

    23 та 24 серпня наша країна відзначає два головні державні свята - День Державного прапора України та 30-ту річницю Незалежності України. 

   Бути українцем - значить пишатися своєю країною. Українці пишаються тим, що будують незалежну державу і духовно "повертаються" у родину народів Європи, виконуючи заповітну мрію багатьох поколінь українських патріотів. Тільки почуття любові й глибокої гордості за Україну разом із твердою вірою в її світле та величне майбутнє, у святість цієї прекрасної землі дає кожному українцеві, незалежно від того, молодий він чи сивий, чи живе в Україні, чи в інших краях, право стверджувати: це моя країна, мій народ, моя Україна!

   З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України у читальному залі Великопавлівської сільської бібліотеки філії №9 оформлена виставка-інсталяція:" Єдина! Вільна! Неподільна!" 

    Матеріали книжкової виставки дають змогу відвідувачам побачити минуле і сучасне України, нелегкий процес державотворення, згадати імена та постаті великих українців, котрі в різні часи прославили Україну. Також представлені матеріали про захисників Батьківщини, які сьогодні відстоюють суверенітет і захищають територіальну цілісність нашої держави.








 


Немає коментарів:

Дописати коментар