вівторок, 1 червня 2021 р.

Бібліопікнік: "Свято дитинства першочервневе - свято для тебе, свято для мене".

   Сьогодні, 1 червня, у всьому світі традиційно відзначається День захисту дітей - свято маленьких громадян нашої країни. Водночас це й свято для тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги - батьків, вихователів, учителів. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі  труднощі і перешкоди.

    На подвір'ї Великопавлівського СБК спільно з Великопавлівською сільською бібліотекою та школою було проведено бібліопікнік: "Свято дитинства першочервневе - свято для тебе, свято для мене.

    Перед присутніми виступила бібліотекар А. Церковна, яка розповіла присутнім про історію виникнення свята, яке закликає захищати права юного покоління.  Ми маємо, повсякчас, зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді, маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. "Найголовніше - це спокій в душах і серцях, це тиша і злагода в кожному куточку нашої держави", - зазначила бібліотекар.

    А далі діти з 1-го по 7-й клас виконували музичні номери, танцювали запальні танці, флешмоб, приймали участь у іграх. Жваво і цікаво відповідали на запитання народознавчої вікторини.

   Приємно, що діти отримали море задоволення і незабутніх вражень. Було багато радісних посмішок, протягом всього свята панувала атмосфера гарного настрою. Таким і має бути свято. 

  А на завершення всі дітки отримали солодощі. 

   Щиро бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям,  миру, міцного здоров`я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!









































Немає коментарів:

Дописати коментар