пʼятниця, 14 серпня 2020 р.

Перегляд літератури, яка надійшла до Великопавлівської книгозбірні

             Юні друзі Великопавлівської сільської бібліотеки!
        Пропонуємо вашій увазі яскраві новинки, захоплюючі казки та історії, книги популярних сучасних авторів.
  Неабияке задоволення приносять нові книги, які надходять до нашої бібліотеки. Це радість для всіх - як для бібліотекарів, так і для юних мешканців села! Адже кожна  нова книга - це завжди подія та нове знайомство.
Завітайте до нас - книги чекають!

                         
1. Антон "Еней" Цедік - правдива Душа в пошуках Істини: життєвий шлях воїна-патріота, вірного сина України. Дана книга є збіркою спогадів про непересічну особистість, справжнього патріота своєї Батьківщини, воїна-подвижника, учасника Майдану, Героя АТО Антона Цедіка.
2. Книга "Нехай будуть з вами інновації" сповнена історій натхнення, вона розкриває давні корені інноваційного духу Ізраїлю, те, як цей драйв робити світ кращим реалізовується вже на глобальному рівні.
3. Книга Дмитра Нитченка "Від Зінькова до Мельбурну" охоплює хроніку життя видатного письменника, педагога, літературознавця до переїзду його в Австралію. Книга вийшла у видавництві "Байда", Мельбурн, Австралія.

  А ще, новиночки для наших діточок, які не залишать байдужими наших відвідувачів. Книги дуже цікаві, з яскравими ілюстраціями.

                            


Немає коментарів:

Дописати коментар