пʼятницю, 26 червня 2020 р.

Бібліо-тренд "Майбутнє - це МИ!"

       День молоді України святкують в останню неділю червня. Свято було встановлене на підтримку ініціативи молодіжних організацій та об'єднань Указом Президента України від 22 червня 1994 року.  
Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.
Це свято для молодих людей - не лише привід для веселощів, але й час замислитися над найкращою реалізацією свого потенціалу для свого добробуту і добробуту своєї Батьківщини.
     
     Дорогі наші юні читачі! Прийміть щирі вітання від бібліотекарів Великопавлівської сільської бібліотеки зі святом - Днем молоді. У житті немає пори прекраснішої, ніж молодість. Це час становлення, вибору професійного шляху, планування майбутнього. Тож залишайтеся завжди молодими душею, не розгубіть на життєвих перехрестях свій юнацький запал, будьте соціально активними, вірними своїм переконанням і громадській позиції.
Хай щастить вам в усьому!     

                                    
                               

Немає коментарів:

Дописати коментар