пʼятницю, 26 червня 2020 р.

Інтернет-консультація "Конституцію вивчаємо, пам'ятаємо, поважаємо!"

   День Конституції - державне свято, яке щорічно відзначається 28 червня на честь ухвалення Конституції незалежної України.
День Конституції - не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України. Конституція - це основний державний устрій, порядок і принципи функціонування органів влади, виборчої системи, права й обов'язки держави, суспільства та громадян.
      В читальному залі бібліотеки організована  книжкова виставка "Конституція - основний закон для влади і громади". На виставці представлена література з бібліотечного фонду, яка відображає найважливіші історичні моменти конституційного процесу на складному і довгому шляху державотворення України. 
Виставка дає можливість зрозуміти, яким важливим був процес створення власної Конституції та відображає найважливіші шляхи становлення українського конституціоналізму, що триває і зараз.
   Великопавлівська сільська бібліотека філія вітає всіх зі святом! Бажаємо добробуту, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни - народовладдя, гуманізму та законності.

                                                   

Немає коментарів:

Дописати коментар