понеділок, 22 січня 2024 р.

Літературно-історичний часопис: "Україно Соборна - моя гордість і слава"

    22 січня Україна відзначає День Соборності України та 105 років з дня проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської  Народної Республіки на Софіївському майдані в Києві.

   З метою гідного відзначення цієї історичної  дати, виховання у дітей та молоді патріотизму, поваги до історичного минулого народу України, ідеї єдності, спільності історичної спадщини в Великопавлівській сільській бібліотеці філії оформлена книжкова викладка літератури "Україно Соборна - моя гордість і слава" на якій представлена художня, документальна література, фотодокументи, що дасть можливість користувачам ознайомитись з боротьбою нашого народу за соборність і незалежність України на протязі багатовікової історії, розкрити подвиг борців за свободу і єдність українських земель в різні історичні епохи. 

    Для користувачів нашої бібліотеки була  проведена історична гра вікторина "Як я знаю Україну"  під час якої діти активно відповідали на запитання та відкривали для себе багато нового. Сьогодні з читайликами ми поговорили про те, що від нас залежить, якою буде наша держава. А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, здоровою, щасливою

   Сердечно бажаємо всім міцного здоров`я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє України!
































Немає коментарів:

Дописати коментар