вівторок, 2 травня 2023 р.

Разом до Перемоги

    Дивовижно-музичною виявилася субота у Великій Павлівці. Незламні, нескорені й сильні, кожен по-різному, на своєму фронті, продовжує наближати Перемогу.

   29 квітня у Великій Павлівці відбувся благодійний концерт "Разом до Перемоги" на підтримку Збройних Сил України з нагоди 30-ї річниці присвоєння духовому оркестру Великопавлівського сільського будинку культури почесного звання "Народний".

   З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова Сергій  Максименко, начальник відділу культури та спорту Людмила Кімлик-Яроха, староста села Ярослав Переятенець, які вручили подяку міського голови, пам'ятний подарунок та кошти на видачу книги "Історія Великопавлівського духового оркестру"

   Вітання та музичні подарунки для Великопавлівського "Народного" самодіяльного духового оркестру дарували директори та колективи Зіньківського міського будинку культури, музичної школи імені Порфирія Батюка, профспілка працівників культури, учасники художньої самодіяльності Великопавлівського сільського будинку культури.

    Живе мистецтво оркестру по-весняному заворожує, наповнює життєвим драйвом і потужним позитивним зарядом віри у світле майбутнє та Перемогу. А радіти ми можемо лиш завдячуючи нашим нескореним Збройним Силам України.

    Щиро вдячні всім, хто знайшов час та прийшов на захід, долучився до акції і підтримав артистів, які тримають стрій на мистецькому фронті задля допомоги армії та для збереження наших національних та культурних традицій. Спільними зусиллями було зібрано кошти в сумі 20944 грн.

    Віримо, що попри все ми вистоїмо й переможемо, адже ми, українці, - непереможні.
















Немає коментарів:

Дописати коментар