пʼятниця, 31 березня 2023 р.

Книжковий калейдоскоп "Є на світі казкова країна"

    Книга - це віконце, крізь яке діти бачать

і пізнають світ і самих себе.

В. Сухомлинський

     Привіт, наші юні читачі! Запрошуємо вас на книжкові перегляди літератури. Звичайно, ви вже здогадалися, що виставка присвячена міжнародному дню дитячої книги.

     Міжнародний день дитячої книги відзначається щороку 2 квітня у день народження відомого данського казкаря Ганса Крістіана Андерсена.  Про те, що дитинство - найпрекрасніша пора, зайвий раз говорити не потрібно. Розваги, розвиток, бажання дізнатися про все тут і зараз та поставити батькам тисячі "Чому?", щоб отримати на них відповіді - цілком зрозумілі бажання. Але найчарівніший спогад із дитинства - це казки, які нам читали дорослі, чи ми самі знайомилися із дивовижним світом див і загадковості. Вже протягом десятків століть відомі письменники і народи світу створюють історії, котрі навчають дітей, показують, як чинити правильно в різних ситуаціях та виховують добрі риси. За допомогою простих кумедних історій книги пояснюють маленьким читачам серйозні життєві речі.

   Бібліотекарі Великопавлівської сільської бібліотеки-філії розповіли користувачам про значення книги у житті людини, як прищеплювати любов до книги та читання, як виховувати культуру читання та бережливе ставлення до книги.

   Наші юні друзі, якщо ви все ще міркуєте над питанням, чи варто читати книги і яку користь ви отримаєте, завітайте до нашої книгозбірні. Ми, бібліотекарі знайдемо книгу, яка буде цікавою саме тобі і відкриють секрети насолоди від читання. Ти обов'язково зрозумієш, що читати - це не просто корисно, це ще й круто!















Немає коментарів:

Дописати коментар