вівторок, 31 січня 2023 р.

Майстер-клас "Зіньківський янгол для солдата"

   Великопавлівська сільська бібліотека спільно з СБК 28 січня долучилася до мистецької акції "Зіньківський янгол  для солдата" по виготовленню оберегу для наших захисників. Допомагала у проведенні майстер-класу Калатура Наталія Леонідівна.

   Ніхто не може бути байдужим та стояти осторонь тих страшних подій, які сьогодні відбуваються на теренах нашої держави. Кожен патріот  України намагається стати корисним і надати будь-яку допомогу для українських воїнів. Йти до перемоги нам допомагають наші захисники, наші охоронці.

   Тож дітки Великопавлівської спеціалізованої школи також долучились допомогти військовим, підтримати їх патріотичний дух теплом своїх сердець і думок. Ангелики, старанно, з щирою дитячою любов'ю виготовлені своїми руками, будуть нагадувати нашим воїнам про те, що вони не самі, з ними їх Янгол-охоронець. Щирі слова підтримки та віри в перемогу писали учасники заходу на патріотичних листівках

   Захід пройшов у дружній, позитивній атмосфері. Всім було цікаво та весело. Дітки з великим задоволенням робили обереги, які будуть передані нашим захисникам.






















































Немає коментарів:

Дописати коментар