пʼятниця, 14 жовтня 2022 р.

Історичний книгопоказ: "Ми роду козацького діти, землі української цвіт"

   14 жовтня український народ відзначає декілька свят водночас - День захисників та захисниць, День українського козацтва та День Покрови Пресвятої Богородиці.

Адже, саме  зараз Пресвята Богородиця оберігає українських захисників, чоловіків та жінок, які, так само, як наші пращури, стоять на захисті рідної землі.

    Працівники Великопавлівської сільської бібліотеки-філії від щирого серця вітають наших захисників учасників бойових дій, військовослужбовців, усіх воїнів, які дійсно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканності держави, миру та спокою нашого народу, та вшанування всіх, хто носить високе звання Захисників і Захисниць України.

   Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім'я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму. Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил у встановленні миру та спокою на рідній землі. Козацького здоров'я, невичерпної енергії, миру і якнайшвидшої Перемоги.

    У читальному залі бібліотеки оформлена історичний книгопоказ до цих свят: "Ми роду козацького діти, землі української цвіт"







Немає коментарів:

Дописати коментар