субота, 10 вересня 2022 р.

Книжкова викладка: "Спорт - це здоров'я"

   З нагоди відзначення 10 вересня Дня фізичної культури і спорту Великопавлівська сільська бібліотека-філія пропонує увазі відвідувачів книжкову викладку "Спорт - це здоров'я".

   Відомо, що здоров'я людини - найцінніший скарб. Добре, міцне здоров'я - головна умова повноцінного життя. Здоров'я допомагає нам реалізувати свої плани, успішно розв'язувати життєві завдання й долати труднощі.

  Фізичні вправи й рухова активність - найкращий шлях до оздоровлення. Проблема зміцнення здоров'я засобами фізичної культури споконвічна. Ще античний мислитель Горацій застерігав: "Якщо не бігаєш, поки здоровий, доведеться бігати, коли захворієш".

  Спорт - це бажання досягти і пізнати межі можливостей людського тіла і духу. Чому людей так приваблює спорт? Відповідь проста: спортивні заняття приносять велику радість, силу та здоров'я.

  Спорт - невичерпне джерело життя, сили і краси. Спорт - це ціла наука, філософія що не приймає ні алкоголю, ні тютюну. Спорт - це режим, що дозволяє розподілити раціонально свій час. Спорт - це сила волі, прагнення до перемоги, прагнення бути кращим. Спорт - це ясні думки. Спорт - це краса, це посмішки й щастя вас і ваших близьких. Спорт - це спілкування. Спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Сьогодні здоровий спосіб життя стає все більш популярним у нашому суспільстві, і це не просто данина моді, а бажання людей різних поколінь зберегти молодість і здоров'я.

   Запрошуємо всіх бажаючих переглянути нашу виставку.





Немає коментарів:

Дописати коментар