субота, 18 червня 2022 р.

Літературна година: "Кожен тато - найкращий!"

                                                    Кожен тато - найкращий!

                                         Шановні татусі!

    Колектив Великопавлівської сільської бібліотеки-філії разом зі своїми читачами щиро вітає Вас з Днем Батька - святом вдячності та шани!

    Батько - це не просто слово. У ньому стільки дитячих почуттів. Милий, коханий, рідний, м'який, добрий, а іноді суворий і похмурий, але завжди найсильніший, завжди найсміливіший, завжди найкращий і чудовий! Це все про Вас, дорогі татусі! Бути хорошим батьком - найвідповідальніша і потрібніша робота в житті чоловіка. Стати прикладом для сина і добрим чарівником для донечки... Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов'ю і терпінням. Таке може тільки тато! Недарма для хлопчика тато - це приклад для наслідування, адже він сильний і сміливий, на всі руки майстер. Для донечки тато - це гордість. Кожна маленька принцеса мріє зустріти свого принца, який буде схожий на батька.

   День батька - це свято, в яке хочеться нагадати, що батько споконвіку і до нинішнього часу був і залишається главою будь-якої сім'ї. У цей день колектив Великопавлівської  сільської бібліотеки бажає всім батькам непорушного і міцного здоров`я, великого успіху, довголіття і всього самого-самого найкращого! Бажаємо також відчути на собі всі принади батьківства: на шиї ніжні рученята, на щоці дитячі поцілунки, а в серці ніжні слова! Зі святом!







Немає коментарів:

Дописати коментар