пʼятницю, 22 жовтня 2021 р.

Виставка-досьє: "Жити завжди в світі розуміння"

   24 жовтня 1945 р. цей день вважається офіційною датою створення ООН і щорічно відзначається як День Організації Об'єднаних Націй.

ООН виникла в світі, як "живе втілення надії" на мир та безпеку. ООН - міжнародна організація, яка здатна покласти край насильству і укоренити терпимість, сприяти розвитку і забезпечити рівність, захистити права людини і зменшити масштаби бідності на землі.

   До міжнародного Дня створення ООН на абонементі Великопавлівської сільської бібліотеки -  філії функціонує виставка-досьє, що допоможе розібратися з питаннями: де, коли і навіщо була створена ця організація.

   На виставці можна ознайомитися з основними принципами ООН: суверенна рівність всіх держав і зобов'язань за Статутом; розв'язання міжнародних суперечок мирними заходами; невтручання у справи інших держав. Представлені книги правової тематики допоможуть у розширенні знань по даній темі.

   Важливий розділ з якого розпочинається виставка носить назву: " Жити завжди в світі розуміння". Цікаві книги для розкриття ролі і значення ООН: Міжнародні організації, Міжнародне приватне право, Міжнародне економічне право.



Немає коментарів:

Дописати коментар