вівторок, 13 жовтня 2020 р.

Книжкова викладка "Научіть нас, козаченьки, славу повернути"

      14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва та День Захисника України.

    Свято встановлено з метою вшанування мужності, бойового подвигу та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, самовідданості тих, хто присвятив своє життя служінню українському народу, збереженню та розвитку національних військових традицій і звитяг, сприянню подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

   В Великопавлівській сільській бібліотеці-філії бібліотекарі організували книжкову викладку, яка висвітлює  найважливіші події, пов'язані з історією українського козацтва та сучасністю нашої держави.

    В читальному залі для читачів представлені книги, які розповідають про основні етапи розвитку військового мистецтва з давніх часів і до наших днів, про Збройні Сили незалежної України, події в зоні АТО.

   Діти-читачі можуть познайомитися з книгами про славні козацькі традиції, про видатних представників козацької доби та художніми творами про козацькі часи.

  Запрошуємо всіх бажаючих до бібліотеки.








Немає коментарів:

Дописати коментар