середу, 3 червня 2020 р.

Інформаційно-екологічна виставка "Зелений розмай України"

    Рідна природа... Кожний із нас живе в неосяжному, розмаїтому світі...Але не кожен здатний бачити його красу, усвідомлювати себе його часткою. Виховувати таку здатність можна тільки в безпосередньому спілкуванні з природою. І саме сучасне юне покоління повинно нести у собі культуру спілкування з природою., планетарну свідомість, яка включає відчуття єдності й унікальності життя на Землі.
     Щорічно 5 червня по всій планеті тривожно перегукуються дзвони, закликаючи усіх до милосердя, чуйності, доброти, бо день цей особливий  - це Всесвітній День Охорони Навколишнього Середовища.
     Великопавліфвська сільська бібліотека-філія також не залишилася байдужою до популяризації екологічної теми. В зв'язку з карантином, для користувачів бібліотеки була організована інформаційно-екологічна виставка "Зелений розмай України". Де всі бажаючі можуть дізнатися про екологічні проблеми в нашій країні та своєму селищі і ознайомитись з літературою про природу та екологію, відношення до неї, а також виховання бережливого ставлення до природи, прищеплення любові до читання, формування почуття відповідальності перед майбутніми поколіннями за збереження навколишнього середовища, за розумне господарювання.

          Всесвітній день охорони навколишнього середовища — Бершадська ...


Немає коментарів:

Дописати коментар