четвер, 28 травня 2020 р.

Зі святом Вознесіння Господнього!

    Православні християни сьогодні святкують одне з дванадцятьох найбільших свят року - Вознесіння Господа і Спасителя нашого Ісуса Христа на небо.
    Це свято зміцнює нашу віру в невидиме, бо "блаженні ті, що не бачили, й увірували", а також утверджує надію на вічне життя з Господом, бо сам Христос говорив: "І коли піду і приготую вам місце, прийду знову й візьму вас до Себе, щоб і ви були там, де Я".
   Свято Вознесіння вміщує в собі глибокий зміст. Сорок днів після Свого воскресіння наш Спаситель продовжував навчати Своїх учнів-апостолів розуміти Писання, розповідав їм про Царство Боже, готуючи їх до прийняття Святого Духа. В день Вознесіння Господнього ми прославляємо закінчення земного служіння нашого Господа всьому людству. Закінчивши Свій земний подвиг, Ісус Христос вознісся на небо, сів праворуч Бога Отця, тим самим вознісши нашу людську природу до Божественної оселі.
    Нехай у цей день світло і радість осявають вас, нехай віра в майбутнє спасіння захистить нас від негараздів і допоможе нам не втрачати надії-навіть у найтемнішу годину. І нехай на душі завжди буде ясно і сонячно від віри і любові до Бога! Бажаємо Вам сімейного добробуту, здоров'я, добра, щастя, миру та процвітання! Нехай Вознесіння Господнє стане символом оновлення нашого життя! Зі святом!!!

Привітання з Вознесінням Господнім 2020: вірші, проза і смс ... Картинки з Вознесінням Господнім 2020: листівки і відкритки зі ...

                                    28 травня - Вознесіння Господнє | Все буде Україна

Немає коментарів:

Дописати коментар