пʼятницю, 17 квітня 2020 р.

Тематична полиця "Велике свято Воскресіння"

     Незабаром на землю зійде чудове свято Великодня. Великдень! Величне свято, яке споконвіку символізує перемогу над силами темряви і зла, уособлює примирення і прощення. Воно нагадує нам про любов і милосердя, страждання і біль, одвічні людські цінності. В усіх народів світу існує повір'я, що той, хто забув звичаї своїх батьків, карається людьми і богом.
     Великдень - це великий день весняного оновлення природи, свято, що очищає людей, робить їх добрими та чуйними. Щоб Великодня діждати, потрібно всіх прощати, добро в хату пускати, а погане забувати. Тож посміхніться один одному і залиште у себе в душі тільки добрі почуття.
     Великопавлівська сільська бібліотека філія теж популяризує народні традиції, серед них і ті, які пов'язані з найулюбленішим весняним святом усіх християн - Святом Пасхи, днем Воскресіння Ісуса Христа.
    До Великодніх свят у бібліотеці, бібліотекарі оформили тематичну полицю "Велике свято Воскресіння", на якій представлені книги, з яких можна дізнатися про історію виникнення свята, що потрібно покласти у великодній кошик та смачні рецепти приготування смачних страв.
    Зичимо всім миру, любові, достатку, радісних Великодніх свят і смачної паски!
       


 


                                       
                                            


         




























Немає коментарів:

Дописати коментар