середа, 6 грудня 2023 р.

Викладка-панорама "Талант, що прагнув до зірок"

                     "Бути своїми" - гасло цьогорічного Національного тижня читання"

   Український інститут книги вже традиційно щороку проводить акцію  "Національний тиждень читання". Цьогоріч він відбудеться з 4 по 10 грудня.

   У фокусі акції - постать Миколи Хвильового українського прозаїка, поета, публіциста, політичного діяча, одного з основоположників пореволюційної української прози, одного з найвідоміших представників розстріляного відродження,  130 років від дня народження якого українці відзначатимуть 13-го грудня. "Бути своїми" - гасло цьогорічного Національного тижня читання. Ця Всеукраїнська інформаційно-просвітницька акція має на меті консолідацію українського суспільства навколо читання як життєвої стратегії.

   Читання є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим - у часи випробувань, які випали на  нашу долю через війну. Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями. За допомогою Акції ми хочемо привернути  увагу до важливості і приємності читання.

   Тож Великопавлівська сільська бібліотека-філія запрошує всіх книголюбів завітати до читального залу, де в рамках акції діє викладка - панорама "Талант, що прагнув до зірок".

   Запрошуємо всіх завітати до нашої бібліотеки і долучатися до "Національного тижня читання"
































Немає коментарів:

Дописати коментар