четвер, 1 червня 2023 р.

Ігровий серпантин: "Сяйте усмішки, сонцем зігріті! миру і щастя - всім дітям на світі"

    Щорічно 1 червня в багатьох країнах світу відзначають - Міжнародний день захисту дітей. Цей день був заснований в листопаді 1949 року в Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок.

   З того часу у всьому світі, з метою привернення уваги дорослих до дотримання прав дітей, їх ролі та місця в суспільстві, захисту неповнолітніх від насильства проходять акції до Дня захисту дітей. І щоб нам бути сильнішими, наблизити Україну до Перемоги, як батькам, так і державі, потрібно неухильно дотримуватися прав і свобод дитини.

    Дуже хочеться, щоб в Україні запанував  мир та у кожній оселі була любов та спокій, а дітлахи почували себе в безпеці, адже вони і під час війни мають право відчувати себе дітьми.

    Щоб відволіктись від буденних труднощів та важких подій сьогодення, Великопавлівська сільська бібліотека спільно з СБК та міжнародною гуманітарною організацією "Інтерsos" провели ігровий серпантин: "Сяйте усмішки, сонцем зігріті! Миру і щастя - всім дітям на світі". Цього дня для малечі, в тому числі і для ВПО проводилися цікаві ігри, змагання та розваги. З великим задоволенням дітки гралися, танцювали, співали дитячі пісні, відповідали на вікторини. А на завершення всі отримали солодощі.

     Найголовніше - це спокій в душах і серцях, це тиша і злагода в кожному куточку нашої держави і в усьому світі. Тож нехай всім-всім дітям всміхається щастя. І йому ніколи не буде кінця, і радість не гасне у юних серцях.








































Немає коментарів:

Дописати коментар